Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyU Botiče, Praha - Michle

U Botiče, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Podnajmu byt 2+kk s balkonem,45m2,v Praze 4-Michli,ideální pro 1 osobu,max.pár.Volny od 1.10.2011 na min.1 rok. Panelový dům je situován v ulici U Botiče,Praha 4 - Michle. Nejedná se o klasické sídliště, stojí zde pouze tři 13-patrové panelové domy.Dům je zateplený s plastovými okny se žaluziemi,výtah.Byt je plně vybaven.V blízkosti park Jizerka,metro Budějovická,Kačerov a Pankrác 5 min.autobusem,téměř před domem tram.zastávka Michelská.Nejbližší supermarket je 2 zastávky tramvají,na Bohdalci-Kaufland nebo Tesco Expres 2 zastávky tramvají-Horky pak nákupní centrum Eden ve Vršovicích a take Arkády Pankrác.Vratná kauce je 1 nájem,poplatky 2700Kč,najem 9000Kč.

Cosy flat 2+kk+balcony in Prague 4-Michle - 2 lifts in the building, fully furnished. Ideal for 1 person or a pair. Available from 1 October for min.12 months lease. Rent 9 000 Czk/month + 2700 Czk utilities. Deposit 1 monthly rent.

This flat is ideal for 1 person or a pair.

Across the main street U Plynarny there is the Tyršův vrch park. Not far from here is another park Jezerka. Two tram stops direction to Spořilov, you can reach the Kaufland supermarket and also few km from this crossing Na Bohdalci there is a shopping centre Eden in Prague 10, Vršovická street. Tesco Expres is 2 tram stops away going directions to I.P.Pavlova. Another shopping centre Arkady Pankrac is 10 minutes away by bus.

Taking tram nr.11(night tram nr.56) from Michelska stop to I.P.Pavlova stop takes 15 minutes. To get to the underground station Pankrác, Budějovická or Kačerov you can get either of several buses,it takes 5-7 minuts. Going by car, there is the Jižní spojka exit Spořilov/Vršovice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu102771
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
ProvedeníStandardní
Plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží8
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.