Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 108 m² bez realitkyU Zvonařky, Praha - Radotín

U Zvonařky, Praha - Radotín
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby7 500 Kč


Nabídka bytu k pronájmu v Rezidenci Zvonařka ve 3 patře s výtahem o velikosti 3+kk - 108m2 + 36m2 terasa s nádherným výhledem na Prahu.Byt je možno částečně zařídit.K bytu náleží sklep a garážové stání. Vybavení bytu: prostorná vstupní hala, 2 ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou, samostatné WC, plně vybavená kuchyň spotřebiči siemens, prostorný světlý obývací pokoj ze kterého se vychází na terasu. Vstupní dveře do bytu - bezpečnostní, zvukově izolované, společná parabolická anténa pro satelitní příjem, telefonní zásuvky, domácí telefon s el.otevíráním, vlastní vytápění - plynový kombinovaný kotel JUNKERS se zásobníkem na teplou vodu. V obytných místnostech - lamelová dřevěná plovoucí podlaha - masiv buk, bezpečnostní alarm.Na patře je výtah do podzemních garáží a bazénu.Rezidence je vybavena recepcí s 24h.ostrahou denně, vstup do rezidence je monitorován recepcí, v celém objektu vč.garáží je instalován kamerový systém, dále je k dispozici výhradně pro Rezidenci krytý bazén s protiproudem v objektu, rozsáhlá terasa s posezením a nádherným výhledem na Prahu. Dále je možno využívat parkování v podzemní garáži objektu a veškeré služby sousedícího hotelu Le Palais 5* (Lobby bar,2 restaurace, whirlpool, sauna, masáže, fitness), který je součástí rezidenčního komplexu.Vybavení rezidence: uzavřený areál s vnitřním korsem, kamerový systém ostrahy, podzemní parkoviště, vlastní bazén s protiproudem (privátní - pouze pro rezidenty), terasa s výhledem na Prahu. Rezidence se nachází zhruba 7 minut chůze od stanice metra I. P. Pavlova, 5 minut od Náměstí Míru.

Apartment for rent in Residence Zvonařka on 3 floor with the lift, 3 bedrooms - 108sqm + 36sqm terrace with magnificient view of Prague.

The apartment belongs cellar and garage. Ameneties: spacious entrence hall, 2 bedrooms with fitted wardrabes, bathroom with bath, separate toilet, fully equiped kitchen with Siemens appliances, spacious and bright living room with access to the tarrace.

Apartment entry doors - security and sound isolated, common parabolic antenna for satellite receoption, telephone socket, home phone with electric opening, self heating - gas JUNKERS combination boiler with hot water tank.

In the living area - laminated wooden floor - solid beech, security alarm. On the floor is a elevator to the underground garage and swimming pool.

Residence has a 24/7 receptiom desk, entrence to the residence is monitored by a reception. In the whole object including garage is installed CCTV system. Solely for the Residence is available indoor swimming pool with countercurrent and beatiful large terrace with spectacular view.

It is also possible to use the underground parking facility and all the services of adjoining hotel Le Palais ***** (lobby bar, 2 restaurants, whirpool, sauna, massage, fitness), which is a part of the residential complex.

Residence area: closed area with internal promenade, CCTV security, undeground parking, private pool for residents only, terrace overlooking the city. Residence is situated approximately 7min. walk from the metro station I.P. Pavlova and 5min. from Náměstí Míru

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu104812
Dispozice3+kk
Podlaží3
Užitná plocha108
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.