Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 105 m² bez realitkyPříběnická, Praha - Žižkov

Rezervováno
Příběnická, Praha - ŽižkovMHD 5 minut pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné35 400 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Vratná kauce90 000 Kč


Nabízím k pronájmu atypický prostor tvořený čtyřmi samostatnými pokoji a jednou společnou místností s kuchyňským koutem. Každý pokoj má svou soukromou koupelnu se záchodem i sprchovým koutem. Byt se nachází v klidné žižkovské ulici, kterou projíždí převážně jen auta, která jedou přímo do ní. Umístěn je na úrovni chodníku starého cihlového domu z roku 1893. V celém prostoru jsou úžasné cihlové klenby a větrání vč. filtrace vzduchu je obstaráváno moderní rekuperační jednotkou, která jednak šetří v zimě náklady na vytápění a zároveň minimalizuje přítomnost prachu (vhodné pro alergiky). Vytápění a ohřev vody jsou řešeny plynovým kotlem. V každé ze čtyř místností je velká postel a základní vybavení. Nabízený prostor se nachází 3 minuty pomalé chůze od nám. Winstona Churchilla (kde je nejbližší obchod s potravinami Lidl), v přímém dosahu metra C Hlavní nádraží a B Náměstí Republiky a mnoha linek tramvají a autobusů (15, 5, 135, 9, 101, 26, 133). Jednu minutu chůze od cyklostezky na Vítkov. Vychovaní psi vítáni.

I offer for rent an atypical space consisting of four separate rooms and one common room with a kitchen. Each room has its own private bathroom with a toilet and shower. The apartment is located in a quiet Žižkov street, where only cars that really go there pass. It is located on the sidewalk level of an old brick house from 1893. Throughout the space there are amazing brick vaults and ventilation incl. air filtration is provided by a modern recuperation unit, which both saves heating costs in winter and at the same time minimizes the presence of dust (suitable for allergy sufferers). Heating and water heating are provided by a gas boiler. Each of the four rooms has a large bed and basic equipment. The offered space is located a 3 minute slow walk from the Winston Churchill square (where the nearest Lidl grocery store is), within direct reach of metro lines C Hlavní nádraží and B Náměstí Republiky and many tram and bus lines (15, 5, 135, 9, 101, 26, 133). One minute walk from the bike path to Vítkov (one of the largest park in Prague). Well behaved dogs are welcome.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu681969
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 6. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha105
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Domácí mazlíčci vítáni
MHD 4 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Winstona Churchilla
🚶 422 m (5 min)
Pošta
🚘 1 076 m (3 min)
ObchodŽabka
🚶 291 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 402 m (5 min)
RestauracePizzerie Pasta e Basta
🚶 239 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 704 m (8 min)
ŠkolaZUŠ Štítného
🚶 630 m (8 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 666 m (8 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 706 m (8 min)
Hřiště
🚶 729 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.