Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyV Cibulkách, Praha - Košíře

V Cibulkách, Praha - KošířeVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


2+1 v cihlovém domě (62m2), zvýšené přízemí do zahrady ve vilové čtvrti Cibulky, Praha 5, 10 min od metra Anděl, dostupnost tram i bus.

Byt je v dobrém stavu, zařízený – 1x ložnice, 1x obývací pokoj s vestavěným patrem, kuchyň se spotřebiči (lednička, myčka, plynový sporák, elektrická trouba), koupelna – vana, WC, pračka. Topení – plynový kotel. Podlahy v pokojích koberce, v kuchyni plovoucí podlaha, v koupelně je dlažba. Dům je po vnitřní rekonstrukci, bez výtahu, parkovat lze na ulici.

Byt je pro nekuřáky. Vhodný i pro studenty. Preference dlouhodobého nájmu. Cena 12500,-Kč + poplatky (2500,-Kč). Kauce ve výši 2 nájmů. Volný ihned.

1 bedroom apartment in vila house (62m2) in Košíře, Praha 5, 10 min from metro Anděl, by bus or tram.

Apartment in good condition, furnished – bedroom, living room, kitchen (fridge, dishwasher, gas cooker, electric oven), bathroom with bathtube, WC and washmachine.. Gas heating. Bedroom and living room covered with carpets, kitchen wooden floor, bathroom tiles. House had inner reconstruction done last year. No elevator. Parking possible on the streat.

Appartment for non smokers. Suitable for students. Long term rent prefered. Price CZK 12,500 + fees (CZK 2,500). 2 months deposit in advance. Ready to move in.

Visit possible working days 6 pm – 9 pm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu105079
Dispozice2+1
Podlaží1
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.