Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyKošická 4, Praha - Vršovice

Košická 4, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Krásný, slunný byt 2+kk o rozloze 45m2+7m2 lodgie + garazove stani umístěný v pátém (posledním) patře zděného bytového domu (rok kolaudace 1999) s výtahem, umístěném v klidné lokalitě Vršovic, v přímé blízkosti parku Grébovka. Byt je v osobním vlastnictví. Skládá se z obytné kuchyně 20 m2 vybavené kuchyňskou linkou a varnou deskou se sporákem, pokoje 12 m2 s přímým vstupem do lodgie, haly 6 m2, záchodu, koupelny 3,5m2 a komory 2 m2. Podlahy tvoří dlažba a plovoucí podlaha. Byt je vybaven nábytkem. V kuchyni je kuchyňská linka. Součástí pronájmu je garážové stání v přízemí domu s dálkově ovládanými bezpečnostními vraty. Z bytu a lodgie situovaných na jihovýchod je výhled do zeleně bez zastínění zástavbou. Dům se nachází 50m od parku Grébovka/Havlíčkovy sady. Veškerá občanská vybavenost v dosahu, škola a školka 300m, ALBERT 400m. V okolí mnoho obchodů, restaurací, sportovních zařízení. Dům se nachází v centru města. Dopravní dostupnost – tramvajové zastávky směr nám.Míru a Nusle cca. 3 min chůze, naměstí Míru je vzdáleno cca. 10min chůze nebo 2 zastávky tramvaje, Vršovické nádraží 5min chůze. Byt je vybaven.novymi 3 sklenymi okny

K dispozici od 15.10.2015

Very nice sunny flat, 45m2 + 7m2 balcony + parking slot, located in 5th (last) floor of house of flats constructed in 1999 (bricks) with elevator locatged in very nice quiet part of Vrsovice district – in direct visinity of Grebovka park. Flat is composed of living kitchen 20m2 equipped with kitchen forniture, gaz cooker, owen and fridge, living room 12m2, boxroom 2m2, corridor 6m2, toilette and bathroom. The flat is equipped with the forniture. The integral part of the offer is the parking lot placed in the house basement with security doors and remote control. The outlook from the windows to the soouth east and green vegetation. All necessary services in place (school, kindergarden 300m, ALBERT 400m), many shops, restaurants and free time sport activities. House is located in the center of the city. Public transport close (tram stations 3 min, train station 5 min). Owner is living in the house, fluent in english. Appartment is newly equipped with new 3glass windows.

Available from 15.10.2015

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu107099
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.