Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 20 m² bez realitkyZbynická, Praha - Radotín

Rezervováno
Zbynická, Praha - Radotín
Měsíční nájemné6 800 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


„...mezi městem a přírodou...“

Sympatickému jednotlivci nabízím k pronájmu pěkné nezařízené studio 1+kk o rozloze 20 m2 nacházející se na hezkém a klidném místě v Praze-Radotíně, v blízkosti řeky Berounky i vlakového nádraží (3 minuty chůze).

Studio je volné od 1.8.2017

Měsíční nájemné 6800 Kč, poplatky 1500 Kč, kauce 8300 Kč. Připojení k internetu zdarma.

Koupelna s novým masážním boxem, přípojka na pračku, televizní přípojka, plynové topení, kuchyňská linka s elektrickým dvouvařičem.

Výborné vlakové spojení do centra Prahy (doba jízdy na Hlavní nádraží 17 minut, Smíchovské nádraží 9 minut, interval ve špičce 10 minut, mimo špičku 30 minut, ve vlaku platí pražská opencard). Též dostupnost na Pražský okruh je výborná.

V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost – mj. dva velké obchody s potravinami, večerka, pošta, banka, kino, lékárna, kostel a bohaté sportovní zázemí (tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, multifunkční sportovní hala, cyklistická stezka podél řeky Berounky, 10 minut chůze k nově otevřenému koupališti v blízkosti řeky Berounky (Biotop Radotín)).

Upozornění: Dům je nekuřácký. Pes není povolen. Ostatní zvířata po dohodě. Neposkytujeme trvalé bydliště, ale dlouhodobý pronájem je vítán. Přímo od majitele, žádná provize se nehradí. RK prosím nevolat. Fotky jsou ilustrativní, dokumentují stav u předchozí nájemkyně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu112237
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha20
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.