Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyChlebovická, Praha - Letňany

Chlebovická, Praha - LetňanyVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Přímý majitel pronajme byt 2+kk s terasou (54+6m2) v novostavbě v Praze v Letňanech v ul. Chlebovická 732. Byt se nachází v 1. patře a patří k němu garážové stání a komora.

V současnosti se ještě zařizuje a k předání bude připraven od neděle 28.11. Je zde koupelna s vanou a pračkou, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči vč. myčky. Terasa je přístupná z ložnice i obývacího pokoje a je orientovaná do klidného prostředí rozptýlené zástavby.Všechen nábytek v bytě zůstává (pouze postel pro příp. třetí osobu je možné přemístit do obýv. pokoje nebo na přání z bytu vystěhovat). Je možné okamžité zavedení vysokorychlostního internetetu. Přímo v bytě je i komora s policemi - dostatkem úložného prostoru. Další komora se nachází ve 2.podzemním podlaží.

Garážové stání je přímo dostupné výtahem a je v 1. podzemním podlaží.

Hned před domem najdete venkovní posilovnu a autobusovou zastávku. Dopravní obslužnost zvyšuje také nadelaká stanice metra Letňany. V blízkosti je největší nákupní komplex v Praze, multikino, nový lesopark včetně cyklostezek, aquapark, hokejový stadion, fitness centrum.

Cena pronájmu bytu: 10500 Kč/měs. + popl.+ garážového stání (1000 Kč/měs.). Nastěhování od 28.11.2010, prohlídky po domluvě. Kontakt přímo na majitele, neplatí se provize. Více info na tel.: 736273102 nebo na e-mail: m.buda@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu113254
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha60
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.