Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyKřižíkova, Praha - Karlín

Křižíkova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč


NOVĚ nabízíme k dlouhodobému pronájmu tichý a vybavený byt 2+kk s předsíní a vysokými stropy o celkové rozloze 58 m2 v 2.nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem + možností sklepu. Byt je po celkové rekonstrukci, vytápění novým plynovým kotlem (etážové topení), kuchyňská linka (komb. trouba, digestoř), koupelna s vanou a WC. Vybavení spotřebiči: TV, pračka, lednička s mrazákem, mikrovlnka, telefonní linka s možností internetu. Podlahy - parkety, plovoucí podlaha. Výhodná lokalita Karlína v jednosměrné Křižíkově ulici (kousek od Karlínského náměstí), metro i tram do 5 min. chůze. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí. Volné od 01.02.2011.

Cena za měsíční pronájem činí: 11.000,- Kč + 600,- Kč (voda+služby)/osoba, energie zvlášť

We offer for long rent furnished flat 2+kk 58m2 in second floor of brick house with lift + cellar in the case of need. The flat is after the reconstruction with new gas boiler and heating, kitchen unit, TV, washing machine, fridge, microwave, phone + internet. Favourable location in centre of Prague Karlin) in one way street Krizikova. Metro and tram in 5 min of walk. Shops nearby. Free to rent from 01.02.2011.

Monthly rent: 11.000,- CZK + 600,-CZk (water + service)/person, energies extra

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu114791
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha58
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.