Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyNa Šutce , Praha - Troja

Určeno ke spolubydlení
Na Šutce , Praha - Troja
Měsíční nájemné6 000 Kč


Ahoj, nabízím spolubydlení v nezařízeném pokoji v bytě 2+1 na Praze 8. Pokoj je 25m2 velký, samostatný, neprůchozí s nádherným výhledem na Prahu. Byt je ve 3. patře o celkové rozloze 65m2 v hezké klidné a bezpečné čtvrti Prahy. Byt má plně vybavenou kuchyň a společnou místnost. Okolí je velmi pěkné s možnostmi pro běhání a procházky v přírodě. Dostupnost do centra je výborná – 15 min. na Václavák. Hledám někoho na delší dobu, věk 25+. Bez domácích mazlíčků.

Hi everyone, I am offering unfurnished room in a flat 2+1 in Prague 8. The bedroom (25m2) is unfurnished with beautiful view to Prague. The flat is on the 3rd floor with the size around 65 m2 in nice quiet and very safe part of Prague. Apartment has fully functional kitchen with all appliance and a dining room. The location is really nice with possibilities for running or walking in the nature. The public transport is excellent – 15 min. to Vanceslav square. I am looking for someone for long term, 25+ age. No pets please!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu115951
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha65
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.