Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNa pomezí, Praha - Košíře

Na pomezí, Praha - Košíře
Měsíční nájemné21 000 Kč


D l o u h o d o b ý pronájem na Cibulce

více na www.napomezi.estranky.cz

... Luxusní byt 2+kk, 53 m2 orientovaný na jihovýchod, s balkonem 8 m2 a vlastním garážovým stáním a sklepem v nejlepší lokalitě Prahy na druhém nejvyšším kopci metropole s výhledem do zeleně a na starou Prahu, Žižkov a Strahov. Byt je slunný, teplý a plně vybavený. Přináleží do jednoho ze čtyř domů, které tvoří spolu s uzavřeným parkem navazujícím na lesní parcely na jihu a s dětským a volejbalovým hřištěm ucelený areál. Tento obytný soubor je velmi citelně umístěn na okraji přírodního parku Cibulka a Vidoule. Je hlídán vlastní ostrahou. Vzdálenost autem k Andělu je 10 min. a na Ladronku pouhých 5 min. Obytný soubor Bydlení Cibulka v Praze získal ocenění Nejlepší investiční záměr roku.

K nastěhování: 01/01/2009

L o n g - t e r m rental Cibulka

More info www.napomezi.estranky.cz

High-class apartment of 2 rooms + kitchen corner + cloakroom, 53 m2, on southeast oriented with balcony 8 m2, own garage parking place and cellar for storig stuff situated in one of the nicest location on the second highest hill of Prague ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Vidoule ). By car you will reach Andel city ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Smíchov ) in 10 min and sport park Ladronka ( www.ladronka.cz ) even in 5 min. From the window on one side you can see prague's old town center, Zizkov and Strahov and on the other side nice green peacefull park. The warm and sunny flat is full furnished and equipped with all kitchen appliance incl. pots and pans, washing machine etc.. There is timble and ceramic floor and own gas heating with a control unit. The flat is ready for TV - satellite and digital terrestrial connection. There is also possibility for a phone and internet installation. The flat belongs to one of four houses which create together with own closed park with children- and voleyball- playground compact area. This residental complex is very perceptibly situated at the edge of nature park Cibulka ( http://www.tipynavylet.cz/misto-praha-rozhledna-a-park-cibulka.html ) and Vidoule. It is guarded by own security guards. This residental complex got "Best investment of the year" award in 2002 ( http://www.metrostav.cz/cz/aktuality/aktualni_informace/detail?id=147 ).

More info you will find www.napomezi.estranky.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12005
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha53
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.