Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkySkuteckého, Praha - Řepy

Skuteckého, Praha - ŘepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem nového slunného bytu 3+kk s celkovou plochou 86m2 s balkonem a velkým sklepem. Neprůchozí pokoje. Vynikající poloha zaručuje rychlé spojeni do centra a na dálnici. Na letiště trvá cesta 8 minut. 2 minuty od domu tram č.7,9,10,58 a BUS, který Vás dopraví za pár minut na metro Zličín, Stodůlky nebo Nové Butovice. V blízkosti veškerá občanská vybavenost. Delvita, Albert a obchodní středisko 2 minuty od domu, v blízkosti je také nákupní centrum Metropole Zličín, Tesco, Ikea. Byt je umístěn v 7.patře z 8 a nabízí volný výhled do okolí a na dětské hřiště, které je umístěno v zahradě. Ta je k dispozici pouze pro obyvatele nového bytového projektu. V bytě je prostorná koupelna a záchod zvlášť. Dále se skládá z velké vstupní haly, obývacího pokoje s jižní orientací, ze kterého je vstup na slunný balkon a dvou ložnic, které jsou orientované na sever. V byté je nová kuchyňská linka vč. myčky, lednice, trouby, varné desky a digestoře. Dále vybavení dle dohody. Možno pronajmout rozšířené parkovací stání.

K nastěhování: 1/7/2012

New sunny flat for rent,3rooms,89m2 with balcony (south orientation) and big parking place.7th floor from 8.To center of Prague 10 minutes(tram,bus)to the Airport 8min.Garden with childrens playground only for owners. New full equiped kitchen.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12071
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyOstatní
Užitná plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.