Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkySportovní, Praha - Vršovice

Sportovní, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 200 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč


RK nevolat. Nabízím k pronájmu příjemný byt 1+kk s balkonem v cihlovém domě v oblíbené lokalitě Vršovic. Dům je právě po kompletní rekonstrukci vnitřních prostor, nový výtah. Byt se skládá z pokoje s prostorným SPACÍM PATREM, kuchyňského koutu, malé koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC.

V kuchyňském koutu je lednice a varná deska, na WC pračka.

Byt vybaven základním nábytkem. Přímo u domu je tramvajová zastávka Oblouková (tram 6,7,24), jen o kousek dál Vršovické náměstí (tramvaj 4,22), 3 linky nočních tramvají, do 10 minut tramvají na všechny linky metra. Parkování možné na ulici, místečko se vždycky najde.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, pošta, spousta obchodů a restaurací, Lidl, nákupní centrum Eden s Tescem a spoustou dalších obchodů, blízko Havlíčkovy sady a Gröbovka.

Volné ihned. Poplatky 1700 vč. záloh na el. a plyn.

I offer one-room apartment with kitchenette for rent. It is located in Prague 10- Vršovice. The house is just after total reconstruction of the interior, there is also a new lift.

In the apartment there is 1 room with a large ceiling bed, newly equiped kitchenette, small bathroom with shower and separate toilet with a washing machine. In the kitchenette there is a frigde and stove.

In front of the house there is a tram stop Oblouková (tram # 6,7,24) and also trams # 4,22 are quickly accesible. There are 3 night tramlines. Till 10 minutes you can reach all 3 metro lines.

It is possible to park a car on the street.

In the surrounding there are all the necessary shops, post office, shopping mall with Tesco, Lidl, plenty of restaurants & cafes, close to park Gröbovka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128578
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.