Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Košíře

Plzeňská, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Velmi pěkný moderní byt k pronájmu se nachází ve druhém patře budovy s výtahem, na adrese Praha 5, Košíře - ulice Plzeňská. Kuchyně je plně vybavená všemi potřebnými spotřebiči - myčka nádobí, mikrovlnka, lednice, toustovač, sporák, trouba... K bytu náleží jedno garážové stání - cena je zahrnuta v měsíčním nájemném. Velmi pěkná lodžie s výhledem, 8m2. Dobré internetové připojení - kabel / wifi. Komora. Dopravní spojení do ostatních částí Prahy je velmi dobré, stanice tramvaje i autobusu kousek od budovy - poté 2 stanice na metro Anděl. Zde je také velké obchodní a kulturní centrum Nový Smíchov, dále v blízkosti spousta restaurací a dalších obchodů.

Very nice, modern apartment for rent located on the third floor of this new building with elevator in Prague 5, Košíře - Street Plzeňská. It is partialy furnished, the kitchen is fully equipped with all necessary appliances - dishwasher, microwave, refrigerator, toaster, stove, oven ... There is a garage space - the price is included in the charges. Very nice balcony with view, 8 square meters. Good Internet connection - cable / wifi. TV. Access to other parts of Prague is a very good - tram and bus stop is near the building - then 2 stops to the metro station Andel. There is also a major commercial and cultural center Novy Smichov, many restaurants and other shops also nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu128619
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.