Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyLitoměřická, Praha - Prosek

Litoměřická, Praha - ProsekVybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu nový atypický byt o rozloze 36 m² s terasou o ploše 18 m² v luxusním projektu Villa Park Střížkov (kolaudace 10/2007) v klidné části Prazy 9 (Litoměřická 834/19 D), stanice metra STŘÍŽKOV nebo PROSEK jsou v dosahu 5 min. Byt je situován na JV a nachází ve čtvrtém patře (s výtahem) s výhledem na Prahu a blízký park. Po loňské rekonstrukci byt maximálně využívá svoji plochu, jak ostrůvkovou kuchyní s barem, tak posuvnými dveřmi, dále zakázkově vyrobenou šatnou, až po částečné přepažení obytné, jídelní části od klidové zóny určené k odpočinku a spánku, nechybí ani UPC a pevná linka a plovoucí podlahy. Po domluvě je možné ponechat kompletně zařízený, včetně pračky, postele, pracovního stolu, zahradního nábytku a kompletní kuchyní (nerez lednice, vestavěná trouba, myčka, designová kulatá sklokeramická varná deska, prosklená digestoř, kuchyňská baterie). K bytu nepřísluší parkovací stání, ani sklepní prostory, což nesnižuje komfort tohoto atypického bydlení, vzhledem k velké šatně, promyšlenými úložným prostorům a možností pakování před domem. (V případě zájmu o garážové stání je možné si jej pronajmout zvlášť).

Byt je vhodný pro milovníky přírody, pro sportovce, zejména pro psy , kterým nabízí vyžití, jak na nedalekém psím hřišti, tak v chráněné oblasti Proseckých skal, které volně přecházejí do lesoparku, kterým se můžete projít, jak do Vysočan až k Rokytce, vyhlášené bobé dráze, nebo k Vltavě do Holešovic, ideální na kolo, in-line, nebo běh. Domácí mazlíčky, oproti jiným novostavbách pro nás NEJSOU překážkou.

Byt je po domluvě volný IHNED. Prohlídka bytu je možná kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132796
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.