Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyBenediktska, Praha - Staré Město

Benediktska, Praha - Staré Město
Měsíční nájemné17 000 Kč


Byt po čerstvě dokončené rekonstrukci, vše nové. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu v Benediktské ulici, nedaleko Staroměstského náměstí a stanice metra Náměstí Republiky - metro B. Klidná lokalita, nedaleko nákupního centra Kotva, velmi světlý - orientace na východ a západ, s malým balkonem do dvora, velká šatna, všude jsou parketové podlahy, koupelna s vanou, WC je zvlášť. Nově zařízená kuchyně, pračka, telvize, možnost parkovacího místa v garážích obchodního domu Kotva.

 Flat just after renovation, everything is new!. Flat is situated on the 2nd floor of a brick building in Benediktska street, close to the Old Town square and next to nam. Republiky tube station - line B. Very quite area next to the department store Kotva. Nice and light, sunny flat - facing east and west, small balcony to the courtyard, parquet floor througout the flat, bathroom with shower bath, toilet is separate, new equipped kitchen, washing machine, TV, possibility to rent a parking space in the Kotva garage. Excellent civic amenities - restaurants, shops, theatres, cinemas and of course easy transport connection to the all parts of Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13455
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha50
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.