Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyKe Strašnické, Praha - Strašnice

Ke Strašnické, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný byt ve zrekonstruovaném panelovém domě s výtahem, o velikosti 2+1 (46 m2), na adrese Ke Strašnické 26/20, Praha 10 (cca 5 min. od stanice metra Strašnická).

Byt se nachází v 1. patře a sestává z předsíně, obývacího pokoje, kuchyně, ložnice a koupelny s WC. Pokoje jsou průchozí. Součástí bytu je sklepní koje. Byt je slunečný, s orientací na západ.

Poplatky se skládají ze zúčtovatelné zálohy za služby spojené s užíváním bytu (3500Kč) a zálohy na elektrickou energii (500Kč, odběr elektrické energie je přihlášen přímo na nájemce).

V bytě je kompletně vybavená kuchyně (kuch. linka, sporák, lednice, pračka, jídelní stůl a židle), vestavěné skříně v předsíni a vybavená koupelna.

V celém bytě jsou dřevěné plovoucí podlahy, plastová okna a bezpečnostní vstupní dveře, zaveden UPC internet a TV po kabelu.

Do 5 min. pěší chůzí se nachází zastávka metra A Strašnická, tramvaje (č. 7,26,22,19), autobusu i vlaku (směr Benešov). Parkování volně před domem.

Cca 200 m od domu se nachází areál „Gutovka“ s největší venkovní horolezeckou stěnou v Praze, beach volejbalovými kurty a dětským hřištěm ( www.gutovka.cz).

Byt k dispozici od 1.5.2012. Prohlídka možná po předchozí dohodě.

Kontakt: Lucie Jislová – tel. 604 316 775, e-mail: lucie.jislova@seznam.cz

Pavel Jisl – tel. 603 994 871, e-mail: pavel@cetoraz.info

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135680
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.