Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyTrmická, Praha - Prosek

Trmická, Praha - Prosek
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu nezařízený byt 2+KK na Proseku. Perfektní poloha, 2min. pěšky na metro C, v blízkosti veškerá občanská vybavenost.V bytě jsou žaluzie, mikrovlnná trouba,lednice, sporák s horkovzdušnou troubou, komora, sprchový kout, pračka. V ceně nájmu je i venkovní parkovací stání za domem.V bytě je zaveden vysokorychlostní internet Via Gia + kabelová televize. Upřednostním dlouhodobý pronájem min. 1 rok. Byt je volný od 1.7.2011.Je možné jej využít i jako nebytový prostor-kancelář.

Unfurnished apartment for rent at Prague 9 - Prosek. Perfect location, 2 min. walk to the subway "C". 2 rooms with kitchenette, blinds, microwave oven, stove with oven, bath, shower, washing machine. Included to this lease is also one outdoor parking place. I give priority to a long-term lease (min.1 year). The apartment is free from 1st June, 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136254
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.