Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 29 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné13 700 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu garsonku s malým balkonem v Praze 3 pouze pro jednu osobu bez domácích zvířat. Byt je po rekonstrukci, je tichý a světlý. Má celodřevěné podlahy a je plně vybaven včetně zařízené koupelny s pračkou a kuchyňské linky. Dále je v ceně k dispozici UPC internet. V blízkosti pěti minut několik parků: Vítkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece.

Byt má skvělou dopravní dostupnost - velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (jen několik zastávek na Václavské náměstí, na Florenc, atd.), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B. Zastávky tramvaje a autobusu jsou jenom dvě minuty chůze od domu.

Nájemné činí 13.700Kč za měsíc a 1.500Kč za měsíc za energie (elektřina). Poplatky (služby) jsou 800 Kč měsíčně. Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného včetně energií a poplatků.

Bright, renovated, fully-furnished garsonka/studio with small balcony in Prague 3 available for long-term rent for one person only with no pet. Located on the 5th floor, the flat has a large main room with wooden floor, proper kitchen area and separate full bathroom with washing machine. UPC internet is included in the price. The building has an elevator, & several parks are within a 5-minute walk: Vítkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece.

Transportation connections are excellent – various tram and bus lines run directly to the city center, only 10 minutes away (Wenceslas Square, Florenc, I.P.Pavlova etc.), and metro lines A and B are each only two stops by tram. Better still, the bus & tram stops are only two minutes away by foot.

The Rent is CZK 13,700 per month plus CZK 1,500 per month for utilities (electricity). In addition, there is a monthly fee of CZK 800 to cover the cost of all other services (water, garbage etc.). A returnable security deposit equal to 1 month’s rent plus energy and fees is required.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu137096
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od28. 1. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
Užitná plocha29
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBiskupcova
🚶 95 m (1 min)
PoštaPraha 3
🚶 731 m (9 min)
ObchodPolo
🚶 20 m (0 min)
BankaČSOB
🚶 63 m (1 min)
RestauracePolo
🚶 74 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 91 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 394 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Paleček o.p.s.
🚶 479 m (6 min)
SportovištěFitnessPark Mgr. David Krumpolc
🚶 424 m (5 min)
Hřiště
🚶 356 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.