Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 396 m² bez realitkyHrabětická, Hrušovany nad Jevišovkou - Hrušovany nad Jevišovkou, Jihomoravský kraj

Hrabětická, Hrušovany nad Jevišovkou - Hrušovany nad Jevišovkou, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné1 100 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


K prodeji RD 4+1 Hrušovany nad Jevišovkou,okres Znojmo. Nabízíme k prodeji RD 4+1 v Hrušovanech nad Jevišovkou,okres Znojmo. V domě je zavedena elektřina,voda z vlastní studny,přípojka na obecní vodu je před domem. Vytápění je plynové i na tuhá paliva. Do domu se vchází přes dvůr verandou. V přízemí jsou tři pokoje,kuchyň,veranda,samostatné WC. V podkroví je jeden pokoj,koupelna a prostorná půda. Dům má nová plastová okna,fasádu a je podsklepený. K domu patří pěkný uzavřený dvůr,garáž,hospodářská budova a zahrada. Je vhodný pro trvalé bydlení. V Hrušovanech n. Jev. je veškerá vybavenost obce-škola,školka,doktoři,obchod a pošta. Z Hrušovan n. Jev. je dobrá vlaková i autobusová dostupnost do Brna i Znojma.Při rychlém jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139109
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha396
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.