Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyNad Ohradou, Praha - Žižkov

Nad Ohradou, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Dlouhodobě pronajmeme slušným lidem zrekonstruovaný velmi pěkný byt 2+kk v OV o velikosti 48 m2 v lukrativní lokalitě Ohrada v Praze 3 (velmi klidná a pěkná oblast) - nutno vidět. Nová a velice kvalitní kuchyňská linka obsahuje spotřebiče včetně myčky, vestavěné plynové desky s pojistkou, elektrické a mikrovlné trouby zn. Elektrolux, součástí bytu je velice prostorný a samostatný sklep a prostorná zasklená lodžie. Na opačné straně domu je umístěn výstup přímo do zeleně a parku s nedalekým letním občerstvením. Nová pračka, lednička může být po dohodě samozřejmě dokoupena. Okna směr jih, ústřední topení, za domem k dispozici rozsáhlý park. Skvělé dopravní spojení na metro Želivského, Palmovka či Florenc. V blízkosti sportovní areál Pražačka, parkoviště, zdravotní středisko, Lidl 30 m, MHD cca 30 m. Nutno vidět. Volné od července 2013. Nájemné 10500 Kč + poplatky 2500. Více informací na tel.: 603 523 342 nebo na e-mailu susan11@email.cz

We can offer you to take a newly reconstructed flat for rent in a very nice and quiet part of Prague 3, Nad Ohradou Street. 2+kk, 48m2 with balcony and big cellar, everything is completely new, it´s very important to see this flat with new kitchen, cooker, washmachine, bathroom, etc. Nearby the center of Prague, two tram stations and bus station to the metro station is untill 50m from the flat. Splendid availibility downtown.The price is 10500CZK, charges 2500. Call 603 523 342. We speak Czech, English and a little bit Russian.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139477
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha48
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.