Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyNad Palatou, Praha - Smíchov

Nad Palatou, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Hezký, nový byt na Podbělohorské, pod stadionem Strahov, ve vrchním podlaží bytového domu.

Byt má asi 40m2, má 2 patra. První patro je kuchyň společně s obývacím pokojem, horní patro je podkroví se spaním a 2 střešními okny. Byt je velmi slunečný, nový a čistý interier a je plně vybavený (lednice, pračka, stůl, židle, matrace..atd). K bytu je poměrně velká terasa se sezením, orientovaná na jih, s vyhlídkou na celou Prahu. V okolí je hodně přírody, park Klamovka, letohrádek Hvězda, tiché a klidné prostředí. V ceně je slušné internetové připojení. Dům má centrální vytápění.

Stěhujeme se s přítelkyní do zahraničí, proto byt přenecháme, bude volný od 20. června. Těšíme se na Vaší návštěvu =)

Spojení: 7 minut autobusem od metra Anděl. Autobus jezdí každých 5 minut. Je zde dobré spojení i v noci, asi 10 minut pěšky od zastávky.

Tel: 608 001 623

Email: dfx.codean@gmail.com

Nice sunny apartment situated at Podbelohorska, under the stadion Strahov on the top of dwelling house.

Apartment is about 40 sq. m., has 2 floors. 1st floor is kitchen together with living room, 2nd floor is bedroom with 2 roof windows. There is new, clean interior and apartment is fully furnished (fridge, wash machine, table, chairs, mattress..etc.). There is large terrace situated to south with nice view of whole Prague. House is surrounded by a lot of nature, park Klamovka and there is quiet, tranqil environment. There are strong walls, so noise shouldn't be problem. Good internet connection is included in prize. House has central heating. We're moving abroad with my girlfriend, so apartment will be free from 20. June. We're looking forward for your visit =)

Connection: 7 minutes by bus from Andel, going each 5 minutes, also good connection at night - about 10 minutes from bus stop by walk.

Phone: 608 001 623

Email: dfx.codean@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139709
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.