Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 180 m² bez realitkyJana Masaryka, Praha - Vinohrady

Jana Masaryka, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


nádherný světlý a slunný prostorný luxusní třípodlažní mezonetový byt po rekonstrukci s balkonem a terasou nad stromy s výhledem na Petřín, na Vinohradech u metra náměstí Míru, nezařízený, plně vybavená kuchyně, satelit, byt i dům po rekonstrukci, nový výtah a fasády, tichá ulice se stromy, možno garáž

Ve spodním podlaží se nachází obyvák s kuchyní 60m2, balkon 6m2 a WC s umyvadlem, v horním podlaží je ložnice s vestavnou skříní 23m2, pokoj 43m2 s velkými okny a dvojkřídlými balkonovými dveřmi na terasu 14m2 a koupelna s WC, v nejvyšším podlaží je galerie s vlastními okny 28m2.

beautiful bright + sunny luxury 3 floor flat close to náměstí Míru Metro station, a lot of open space, balcony + terrace with Petrin view, fully equipped kitchen, satellite, unfurnished, flat + building after reconstruction, new lift + facades, street with trees, we can arrange parking

On the lower floor is big living room with kitchen 60m2, balcony 6m2, toilet with wash basin, on the upper floor is bedroom 23m2 with built-in wardrobe, room 43m2 with large windows and doors leading to the terrace 14m2 and bathroom with toilet, on the top floor is galery with windows 28m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142087
Dispozice4+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha180
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.