Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 99 m² bez realitkyJeseniova, Praha - Žižkov

Jeseniova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nádherný nový byt 3+kk k pronájmu, Jeseniova, Žižkov, 99m2, dvě terasy, parkování, rezidence.

Nabídka nádherného bytu k pronájmu! Jedná se o dispozičně zajímavý byt 3+kk se skvělou atmosférou v pátém patře novostavby z letošního roku. Byt je prostorný, má téměř 100 čtverečních metrů a sestává se z dvou pokojů (14m2), obývacího pokoje se zařízeným kuchyňským koutem (45m2), dvou koupelen s WC - jedna s vanou, pračkou a druhá se sprhcovým koutem. V kuchyni je lednice s mrazákem, myčka. Dále je zde komora, prostorná předsíň a další výhodou jsou dvě terasy - menší s orientací na jihovýchod a větší se vstupem z kuchyně a obou pokojů je obrácena k jihu. K pronájmu také náleží stání v podzemních garážích a vstup do garáží je přímo z výtahu. Dům je součástí Rezidence Jeseniova, což je rezidenční komplex čtyř bytových domů s uzavřeným areálem s dětským hřištěm. Blízkost rozlehlého parku je jednou z předností komplexu, další výhodou je nádherný výhled. Je zde centrální recepce a bezpečnostní kamerový systém. V okolí nespočet zábavních a nákupních možností. Zkrátka ideální místo pro bydlení!

Kontakt majitel: Roman Sládek - 724 054 070, 723 465 618

Cena pronájmu za měsíc: 22 500 CZK, poplatky 5000 Kč CZK, dostupné od 1.7.2011, prohlídky možné ihned, lze pronajmout i garáž - 2500CZK/měsíc

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143617
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha99
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.