Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyKyselova, Praha - Kobylisy

Kyselova, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby880 Kč


Byt 3+kk/terasa (60 m² + 7,5 m²) se nachází ve 2.patře (z celkem 16) panelového domu se 3 výtahy (1 nákladní), vchod je v noci hlídán ostrahou, dům zateplen, byt po rekonstrukci.

Nabízíme k dlouhodobějšímu pronájmu od 1. 8. 2012, žijeme v zahraničí.

Byt se skládá z předsíně, z ní je vstup do koupelny (s rohovou vanou), samostatného WC (s pračkou), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (bez lednice) a do ložnice, ze které se vstupuje do „dětského“ pokoje se vstupem na velkou terasu (výhled jihozápadní, do zeleně).

Částečně zařízený (kuchyňská linka, sporák s varnou deskou, myčka, vestavěné skříně, pračka, balkonový plastový nábytek, ...).

Podlahy: oba pokoje plovoucí podlahy, ložnice PVC, kk, příslušenství, předsíň a terasa - dlažba. Topení ústřední centrální. Okna plastová. Sklep není k dispozici. Parkování před i za domem. Výborná dostupnost MHD – metro C Ládví 4 minuty pěšky, přímo před domem zastávka tram 10 a 17, noční 53.

Občanská vybavenost v okolí (obchody, restaurace, poliklinika, parkoviště, multikino, atd.). Pro děti – blízko školka, ZŠ, spousta hřišťat, parků, lesů - Ďáblický háj, do 15 minut jste v ZOO, botanické zahradě, na Výstavišti nebo v nejbližších nákupních zónách - OC Letňany nebo Galerie Fénix.

Cena/měsíc: 11 000,- Kč (zahrnuje vodné, stočné, teplo, společné domovní služby, internet od UPC,...) + elektřina (nyní zálohy 880,-, odběr by byl převeden na nájemce).

Požadujeme jeden nájem dopředu jako vratnou kauci a zasílání na účet.

V případě zájmu o prohlídku mě kontaktujte na lucka.ryglova@email.cz nebo na 603 400 661.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143663
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.