Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 105 m² bez realitkyJeremenkova, Praha - Podolí

Jeremenkova, Praha - PodolíČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Mezonetový byt v Podolí v domě z poloviny 90. let. V bezprostřední blízkosti autobusu č. 118, 124 /10 min. na mtero trasa C Budějovická/ a tram č. 3, 21 17 /12 min. na metro trasa B Karlovo náměstí/. Plavecký bazén 5.min chůze, "nekonečná" trasa na in-line bruslení nebo procházky podél nábřeží, spousta zeleně. Dva samostatné pokoje, třetí otevřený do prostoru s prosklenou stěnou a zimní zahradou k severu /lze mít jako obývací pokoj nebo další ložnici oddělenou nábytkem/. Kuchyňská linka, lednice, pračka, nový kotel na plyn, dvě koupelny /v každém patře jedna/. Netradiční bydlení pro moderní lidi. Délka nájmu minimálně půl roku. Volný od 08/2011.

Duplex apartment in Podolí. The house is from the mid of 90th. of last century. In the immediate vicinity of bus No. 118, 124 / 10 min. the metro line C Budejovicka / a tram No. 3, 21, 17 / 12 min. Metro line B to Karlovo namesti /. Swimming pool 5.min walk, "infinite" line for in-line skating or strolling along the quay, lots of greenery. Two separate rooms. The third in an open space with glass wall and a winter garden to the north direction /can use as a living room or other bedroom separated by furniture/. Kitchen, fridge, washing machine, new gas boiler, two bathrooms /one on each floor/. Unconventional living for modern people. Length of the lease at least six months. Available from 08/2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144643
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Plocha105
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.