Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitky5. května, Praha - Nusle

5. května, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný byt 3+kk, cca 65m2 v cihlové budově, ve 4. podlaží, orientace bytu je na jih, s výhledem do dvora, bez hluku.

Byt je po rekonstrukci, má 3 pokoje, z toho 2 pokoje se samostatným vchodem a do 3. pokoje vstup z prostředního pokoje.

Dva pokoje mají parkety a v jednom pokoji je lino. Byt má nová plastová okna a vytápění v prostředním pokoji vafkami, které vytápí 2 pokoje a elektrický radiátor pro vytápění 3. pokoje.

V bytě je rozvod plynu do všech třech pokojů, aby bylo možné do budoucnosti přidat vafky i do dalších pokojů v případě potřeby.

Ohřev teplé vody pro koupelnu je pomocí plynového bojleru a ohřev teplé vody v kuchyni je zajištěn elektrickým bojlerem.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou.

Pronájem činí 15000Kč měsíčně + služby ve výši cca 300Kč na osobu, které zahrnují odvoz komunálního odpadu, úklid domu a osvětlení v domě. Vodné a stočné si nájemníci platí dle spotřeby odečtené v bytě na vodoměrech. Další energie plyn a elektřinu si hradí nájemníci sami dle uzavřené smlouvy s distributory energíí.

Byt je dispozici k nastěhování okamžitě, při podpisu smlouvy požadujeme zaplacení 1. nájmu a vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů.

Pokud hledáte klidné bydlení v dobré lokalitě v blízkosti metra, tato nemovitost je ideální volbou pro Vás. Tram a Metro C Pražského povstání.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě prosím kontaktuje skrz zprávy.

I offer a nice 2-bedroom apartment for long-term rent, approximately 65m2 in a brick building on the 4th floor. The apartment is south-facing with a view of the courtyard, without noise.

The apartment has been renovated and consists of 3 rooms, with 2 rooms having separate entrances and access to the 3rd room through the middle room.

Two rooms have parquet floors and one room has linoleum. The apartment has new plastic windows and heating in the middle room with radiators that heat 2 rooms, and an electric radiator for the 3rd room.

There is a gas pipeline in all three rooms for possible future installation of radiators in other rooms if needed.

Hot water is provided by a gas boiler in the bathroom and an electric boiler in the kitchen. The apartment comes with a kitchen unit.

The rent is 15,000 CZK per month plus services of approximately 300 CZK per person, including waste disposal, cleaning of the building, and lighting. Tenants pay for water and sewage based on consumption measured by water meters in the apartment. Gas and electricity are paid by tenants according to the contract with energy distributors.

The apartment is available for immediate move-in, and upon signing the contract, the first month's rent and a refundable deposit of two months' rent are required.

If you are looking for a quiet place in a good location near the metro, this property is an ideal choice for you. Tram and Metro C station Pražského povstání are nearby.

For more information and to schedule a viewing, please contact me through messages.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu831475
Dispozice3+kk
Dostupné od17. 3. 2024
Podlaží4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Domácí mazlíčci vítáni
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPražského povstání
🚶 142 m (2 min)
PoštaPraha 416
🚘 1 777 m (5 min)
ObchodNa Pankráci
🚶 229 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 252 m (3 min)
RestauraceRed Hook
🚶 70 m (1 min)
LékárnaLékárna u sv. Pankráce
🚶 326 m (4 min)
ŠkolaZŠ Táborská
🚶 739 m (9 min)
Mateřská školaSpeciální mateřské školy Sevřená
🚶 407 m (5 min)
SportovištěSimply Pole
🚶 74 m (1 min)
Hřiště
🚶 438 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.