Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyK Haltýři, Praha - Troja

K Haltýři, Praha - TrojaVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 150 Kč


Nabizím k pronájmu světlý byt 1+kk 40m2 + balkon 5,7 m2, jižní orientace v novostavbě z roku 2000 v žádané a bezpečné lokalitě Praha 8 Troja - Velká Skála. Volný od 15.4.2019.

Byt se nachází v 1.NP (zvýšené přízemí, cca 3m nad zemí) bytového domu, kompletnì zařízený (nábytek, kuchyňská linka včetnì spotřebičů, pračka, TV). Měsíční poplatky 2.150 Kč. Součástí jsou zabezpečovací dveře od firmy NEXT i bezpečnostní skla na balkóně. Sklep je přez ulici.

Příjemná lokalita v blízkosti chráněnné krajinné oblasti, nedaleko ZOO, botanické zahrady i Stromovky. Ideální místo pro cyklistiku, běh, in-line.

Výborná dopravní dostupnost, metro C Kobylisy 5 min., do centra 20 min. Možnost parkování před domem nebo pronájem garážového stání v ulici.

Prohlidky jsou možné po předchozím potvrzení mezi 17 a 19h v pondělí 1.4., středu 3.4., pátek 5.4. a pondělí 8.4.

Fully furnished modern apartment. Excellent transport accessibility to metro station and city center. Safe neighborhood with access to hiking, biking, in-line trails. Available from 4.9.2016. This is a modern, attractively furnished apartment 1 + 1 (40 sq m, south oriented) with a terrace (5,7sq m). Apartment is situated on the 1st (raised) floor of a new brick house (built in 2000) in a very attractive and safe location in Prague 8 - Troja, Velka skala next to the protected natural area of Velka skala. The house is very safe and quiet. The location of the apartment offers perfect accessibility to Prague's efficient metro system (5 minutes by bus to metro Kobylisy). The excellent location is perfect for hiking, biking, jogging, in-line skating etc. The area has complete civic amenities. The apartment is completely furnished with many storage possibilities. The apartment has a well equipped kitchen (incl. dish-washer, refrigerator) along with wooden floating floors that include tiles. The bathroom includes a bath and washing machine, while the toilet is separated. Other important qualities include; sun-blinds, TV, internet ready.There is also plenty of free parking on the street. Cellar (across the street) and possibility to rent a garage.

Visits possible upon previous confirmation between 17:00 and 19:00 CET on Tue 9th, Thu 11th and Tue 16th August.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145318
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.