Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 36 m² bez realitkyPříkop, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Příkop, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím od září či dle dohody k podnájmu byt 1+1 na ulici Příkop pár kroků od centra IBC Příkop. Byt je po kompletní rekonstrukci (voda, elektřina, vytápění, koupelna). Dům má nová plastová okna a novou fasádu. Jedná se o přízemí, okna do ulice, ale byt není hlučný a v létě se nepřehřívá. V kuchyni sporák, lednička, myčka, v koupelně pračka. Kompletně zařízeno novým nábytkem pro dvě osoby. Pokoje jsou průchozí. Kauce dle dohody. Jen pracujícím nebo studujícím zájemcům.

From September or by deal offering flat 1+1 for rent on Příkop street near the IBC Center. Flat is in excellent order (newly installed water, electricity, heating, bathroom). New windows and frontage. It is ground floor, but not noisy. In summer there is nice cold. There is cooker, fridge, dishwasher and washing machine. Fully furnished for two people. Rooms are walk-through. Deposit by deal.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148244
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.