Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyHlivická, Praha - Bohnice

Hlivická, Praha - BohniceVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Nabízíme pronájem: prostorný a světlý 1+kk, 38 m2, Praha 8 - Bohnice, ul. Hlivická. Jedná se o hezký byt v 7. podlaží zrekonstruovaného panelového domu (plastová okna, vstup s recepcí). Byt je po celkové rekonstrukci a kompletně vybaven včetně veškerého nábytku i nádobí – stačí se jen nastěhovat! Kuchyň s vestavnými spotřebiči, lednice, pračka, hodně úložného prostoru (vestavné skříně), koupelna s vanou. Plovoucí podlaha, dlažba. Možnost kabelové televize a internetu UPC nebo O2. K bytu náleží sklep.

Výborná dopravní dostupnost, zastávka MHD u domu, 7 min metro Kobylisy. Veškerá občanská vybavenost v místě (supermarkety Penny, Lidl a Billa 100 m od domu), OC Krakov 400 m, Aquacentrum Šutka 500 m.

Klidná lokalita, rozlehlý park u domu a množství zeleně v okolí, poblíž botanická zahrada a ZOO. Z domu nádherný výhled. K nastěhování ihned.

Cena: 7500Kč + cca. 2800 Kč poplatky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu150249
Dispozice1+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.