Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Košíře

Plzeňská, Praha - KošířeVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu útulný, moderně zařázený byt s výbornou dopravní dostupností do centra. Moderní komplex - novostavba Mazanka se nachází nedaleko nákupního cetra Anděl, přímo na zastávce tramvaje. Bezproblémové parkování. Byt je kompletně vybaven nábytkem, k dispozici je prostorný obývací pokoj s dvěmi polohovatelnými pohovkami, jídelní stolek s židlemi (dřevo), odkládací stolky, rozkládací gauč na spaní, menší sat. TV. V koupeně je vana s toaletou a pračka. Kuchyň je zcela opticky oddělená od obývací části, prostorná lednice s mrazáke, varná deska, komplet nádobí. Okna do ulice, není vhodné pro lidi, kteří nejsou zvyklý na ruch velkoměsta:) Všichni slušní lidé jsou vítáni - vhdoné pro 1-2 osoby bez domácích mazlíčků. Volné k nastěhování IHNED.

Rent a cozy, modern apartment ranked with excellent accessibility to the center. Modern complex - "Mazanka" is located near the shopping center - Angel, right on the tram stop. Hassle-free parking. The apartment is completely furnished, there is a spacious living room with two reclining sofas, dining table with chairs (wood), side tables, sofa bed for sleeping, a smaller satellite. TV. Purchased in the bath with toilet and washing machine. The kitchen is completely visually separated from living room, large fridge freezer, cooker, complete dishes. The windows facing the street is not suitable for people who are not accustomed to the buzz of the city:) All the decent people are welcome - suitable for 1-2 people without pets. Available for occupancy NOW.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153600
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha34
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.