Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyPřípotoční, Praha - Vršovice

Přípotoční, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Zajímavá nabídka pěkného bydlení v 1. patře novostavby s výtahem, byt o velikosti 4+KK, celková plocha 100 m2 s 2 balkony. Tento byt je nabízen jako kompletně vybaven nábytkem. Kuchyň je zařízena spotřebiči, sporák, myčka a lednice značky Electrolux, pračka značky Whirlpool. K užívání je dále telefonní linka, internet a vývod na satelit. 2 koupelny. Vytápěno ústředním topením, na podlaze jsou plovoucí podlahy a keramická dlažba. Vše v luxusním stylu a velmi pěkné. Garážové stání v domě. Nabídka bydlení ve velmi krásné lokalitě plné zeleně. Připraveno k nastěhování od 01.09.2011.

Beautiful housing in the new building, flat 4+kk on the 1st floor of the apartment building with lift. Living area of this flat is 100 m2 with 2 balconies. Kitchen with all appliances, good quality Electrolux. 2 x bathroom and toilet, shower and washing machine Whirlpool in the bathroom. Telephone line, cabel Tv and satelit is possible use. Central heating, parquet and pavement on the floor. All in luxury style. Parking in the garage. Free from 1.9.2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153761
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.