Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 52 m² bez realitkyFinská, Praha - Vršovice

Finská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 990 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Dobrá nabídka, Vlastník Vám nabízí k pronájmu pěkný částečně zařízený byt 1+1, 52 m2, ve 3. patře secesního domu s výtahem,v oblíbené lokalitě na rozhraní Vinohrad a Vršovic, v klidné ulici u Heroldových sadů.

Byt je světlý, klidný a bezpečný s výhledem na západ do vnitroblokových zahrad. Byt i dům po celkové rekonstrukci. Vybavení bytu: 2 předsíně, bezpečnostní dveře, v předsíni velká šatní skříň Woodface, a úložné patro, v kuchyni (18 m2) linka s varnou deskou,trouba, gril,myčka, lednice a mrazák, automatická pračka,(vše třída A),stůl a židle. Koupelna s vanou, vestavné umývadlo se skřínkou a zrcadlem. Prostorný pokoj (25 m2) s parketami a vestavnou skříní. Byt je vytápěn ústředním topením s měřenou vlastní spotřebou. Platíte, jen co spotřebujete! V bytě je přípojka tel.linky,internetu a kabelové televize.Nájem 12 990 Kč měsíčně. Zálohová platba služeb za jednu osobu je 2 800. Zastávka MHD je za rohem,přímé spojení k metru A nám.Míru. V místě jsou obchody, dobré restaurace, sauna, fit centrum,nákupní centrum Eden je 500 m. Parkování před domem a v okolí. V blízkosti jsou Heroldovy sady a park Grébovka s vinicí.Pouze pro dlouhodobý pronájem. RK,kuřáci a majitelé zvířat a prosím nevolejte.

K nastěhování ihned!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155330
Dispozice1+1
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.