Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 38 m² bez realitkyLukášova, Praha - Žižkov

Lukášova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabizím k pronájmu velmi hezkou moderní a utulní garsoniéru od 15/05. Dobré spojeni, blizko k centru, vedle jsou 2 sady, dole v dome je obchod Billa a další. V bytě je balkon, šatna, připojení k internetu (platí se včetně), satelit, TV, myčka, pračka a všechno potřebne pro bydlení. Kauce je jeden měsiční nájem, samozřejmě BEZ PROVIZE. Existuje možnost pronájmu garážového místa v domě za 2000 kč.

I offer to rent from 15/05 a very nice and modern apartment with balсony and a possibility to rent garage parking in this building of size 1 + kk and area of 38 square meters, located on the 5th floor with elevator. The apartment is fully furnished and equipped with kitchen with all appliances, room for wardrobe, large windows, internet and satellite. Very good connection (Lipanska tram stop, Rokycanova and Tachovske namesti bus stop, underground station Flora and Florenc). Deposit is 1 month rent. NO COMMISSION.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156872
DispoziceGarsoniéra
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.