Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyK Horoměřicům, Praha - Suchdol

K Horoměřicům, Praha - SuchdolČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný byt v klidné části Suchdola, v přízemí stylového zděného domu z roku 2000. Byt o velikosti 70 m2 v koncepci 2+kk se skládá z velké ložnice (21 m2), obývacího pokoje (23 m2), vybavené kuchyně (8 m2), koupelny se záchodem a na jih směřujícího balkonu (6 m2). Byt nabízím jako částečně zařízený, případně po dohodě jako nevybavený. V obývacím pokoji a ložnici se nachází postele, skříně a další drobný nábytek. Kuchyň je vybavena varnou deskou, ledničkou, pračkou a jídelním stolem a židlemi. Další skříně a úložný prostor v chodbě.

Výborná dopravní dostupnost do města. Autobusová zastávka ca. 5min chůze od bytu se spojením na metro Dejvická ca. 10 min (ve špičce interval 3 minuty). V noci spojení nočním autobusem. Výborné spojení též na letiště - autem do 15 min. Parkovací místo u domu.

V lokalitě veškerá občanská vybavenost - bazén a sportovní areál ČZU, restaurace, pošta, školka, potraviny atd. Krásná lokalita se zelení za domem. Ve volném čase možnost procházek v blízkém Lysolajském údolí, Šáreckém údolí a údolí Unětického potoka. Ideální pro cyklistické výlety a jiné aktivity. Vhodné pro rodiny i pro studenty ČZU (univerzita do 10 min pěšky od bytu).

Zúčtovatelné poplatky cca 4 000 Kč. Byt k nastěhování 10/2012.

Doporučuji vidět!

I am offering for rent a spacious apartment in a quiet location in Suchdol, Prague. The apartment (70 m2) is located on the ground floor of a recently built development. The apartment consists of a large bedroom (21 m2), spacious living room (23 m2), furnished kitchen (8 m2), bathroom and toilet and a South-facing balcony (6 m2). The apartment is available as furnished, or unfurnished. Currently there are beds, wardrobes and other small furniture in the living room and bedroom. The kitchen benefits from electric hobs; fridge and freezer; washing machine and a kitchen table with chairs. There are also further wardrobes in the corridor offering additional storage space.

Excellent connectivity to the city centre and beyond. A closest bus stop is 5-minute walk away. From there buses take you to Dejvicka metro in approximately 10 minutes (buses go up to every 3 minutes in peak times). There is a night bus serving the area. Close proximity to Prague Airport – driving time around 15 minutes. Parking space available with the apartment and included in the price.

Excellent amenities within walking distance – swimming pool and sport facilities at the local university, kinder garden, restaurants, post office, supermarket etc. The development is set in an open space with many trees in the surroundings. For your free time activity you can take advantage of the close by parks in Šárka, Lysolaje and the valley along Unětický potok. Ideal starting place of cycling with its location on the edge of the countryside. Ideal for families or students of the local university (CZU is within 10 minutes walking distance).

Bills estimated at 4 000 Kc per month (based on actual usage). Available from the beginning of October.

Must be seen to be appreciated!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159285
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.