Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyDětská, Praha - Strašnice

Dětská, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


K pronájmu nabízím světlý byt po částečné rekonstrukci o dispozici 2+1 v Dětské ulici v Praze 10-Strašnicích. Byt se nalézá ve 2. patře cihlového bytového domu s novým výtahem a součástí pronájmu je suchá sklepní kóje s policemi. Oba pokoje jsou orientované na východ s výhledem do zeleně. V okolí je veškerá občanská vybavenost a místo má dobrou dopravní dostupnost – zastávka tramvaje Solidarita je vzdálena 100m, metro A Strašnická cca 450m - zhruba 5 minut pěšky. V bytě je vysokorychlostní připojení VDSL a digitální televize od O2.

Byt je částečně vybavený – v kuchyni je nová sklokeramická deska a elektrická trouba, lednice se samostatným mrazákem a kvalitní pračka Siemens. V lednu 2012 bylo kompletně nově uděláno elektrické vedení. Byt je také částečně vybavený nábytkem - v ložnici jsou šatní skříně, v obývacím pokoji jídelní stůl se židlemi (pozn. - některé vyfocené kusy nábytku, např. postel, nebudou součástí pronájmu). Z kuchyně je vchod na malý balkónek. V koupelně je vana a umyvadlo, WC je samostatné. Byt je ústředně vytápěný. Kuchyňský kout spojuje s obývacím pokojem originální klenutý průchod.

Byt je k nastěhování od konce března. Preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem, domácí zvířata dohodou. Jedná se o soukromý inzerát.

Rozpis nákladů: 9500 nájem, 3000 poplatky družstvu, cca 1100 záloha za elektřinu - celkem 13600 Kč měsíčně (popř. 14150 Kč včetně internetu).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160217
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.