Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyWenzigova, Praha - Vinohrady

Wenzigova, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč


Wenzigova č.p. 15 - (energie el. + plyn možno přepsat na nájemníka - vlastni merice). Sprava bytu zahrnuta v cene. Byt 2+kk o obytné ploše 50m2 se nachází ve ctvrtem patře cihlového domu s výtahem. Dům po rekonstrukci - stoupačky, střecha, nový výtah, společné prostory. Byt po kompletní rekonstrukci - nová kuchyňská linka včetně novych spotřebičů (elektr. + mikrovlná trouba, varná deska, pračka, lednice, základní kuchyňské vybavení), plovoucí podlahy, jídelní stůl, repasovaná paletová okna, nová koupelna se sprchovým koutem, samostatné wc, komora v bytě, obložkové dveře, dlažba v chodbě. Vyhled do klidne Wenzigovy ulice z obyv.pokoje a do dvora z loznice a koupelny. Velmi dobrá lokalita (roh Wenzigova a Lublanska) - 5min. pěšky na I.P. Pavlova. Byt primo od majitele.

Nestled in one of Prague's favourite parts Vinohrady, this spacious 1 bedroom, kitchen corner & living room apartment offers all modern luxuries expected with executive accommodation. This low maintenance, equipped home is ideal for corporate clients, young professionals or merely someone that just loves to be closer to the city! New fridge, washing machine, kitchen bench&bar, stools, kitchen table and living room wall with table are included. 5min walk to I.P.Pavlova subway station. Park nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161839
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.