Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 18 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Žižkov

Vinohradská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné6 800 Kč


Pronajmu pokoj v bytě na Vinohradech za 6800Kč měsíčně,v bytě je k dispozici pračka,lednička,myčka, mikrovlnka,varná konvice, WIFI,WC,koupelna s vanou, sporák,2 balkony. V pokoji je postel, skříňka, stolek, židle. Byt je kousek od metra nám. Míru. Byt je velký 120m, pronajímaný pokoj má cca 18m2. Bydlíme spolu 3 mladí lidé, proto prosím někoho do max 30let, nejsme hluční a byt je hodně velký, takže o sobě téměř nevíme. Nepožadujeme žádnou vratnou zálohu, pouze vždy k 1. dni v měsíci nájem.

I rent a room in apartment at Vinohrady, Prague 2, city center, the price is 6800CZK for one person, there is washing machine, refrigerator, dishwasher , microwave, WIFI, WC, bathroom with the bath, cook stove, 2 balcony at the flat. Th eflat is nearby metro A, nám. Míru. The room has about 18m2 and it is equipmented by bed, table, chair, cupboard. The lat has 120m2, we live 3 young people together, so we await somebody to the age of 30, we are not noisy and the flat is big, so we do not disturb each other. We do not ask any deposit, only the rent every month at the 1. day of the relevant month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163708
DispoziceGarsoniéra
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha18
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.