Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkySluneční náměstí, Praha - Stodůlky

Sluneční náměstí, Praha - Stodůlky
Měsíční nájemné12 000 Kč


 Pronájem bytu 2 kk s balkónem ve 5. NP v Praze 5 na Slunečním náměstí. Konstrukce budovy železobetonový monolitický skelet, stáří 8 let.

Byt o výměře 55 m2 je částečně zařízen. Kuchyňský kout je od obývací části místnosti oddělen barovým pultem. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, lednicí, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. WC oddělené od koupelny, koupelna je vybavena sprchovým koutem. Obytné místnosti jsou zařízeny pohovkou, židlemi, barovými židlemi, jídelním stolem a šatní skříní.

Aktuálně je zřízeno připojení na internet a příjem televizního signálu kabelové televize (mimo uvedené poplatky za cenu 755,-/měsíčně), dle dohody možno zrušit.

Stávající vybavení bytu je možné po dohodě odstranit, či doplnit.

Vynikající dopravní obslužnost, stanice metra B - Hůrka je vzdálena cca. 50 metrů. Na dohled je městský park s rybníkem (v samotném parku a okolí je velké množství dětských hřišť) a 15 minut chůze vás zavede do přírodní rezervace Prokopského údolí, nebo na druho stranu na golfové hřiště do Motola (autem max. 5 minut).

V nejbližším okolí se nachází supermarket Albert v okruhu do 5 min. jízdy autem pak obchodní centrum Galerie Nové Butovice, Tesco Stodůlky, Kaufland, Lidl a do nákupního centra Zličín se dostanete autem nebo metrem do 15 minut.

K nastěhování: 1/2/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1642
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha55
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.