Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 44 m² bez realitkyHlubočepská, Praha - Hlubočepy

Hlubočepská, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem zařízeného bytu 1+kk, který se nachází ve 2. patře novostavby s výtahem. Dostupnost na metro Anděl je cca 10 min. Výměra bytu je 44 m2. Byt je kompletně vybaven nábytkem i spotřebiči. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, sklokeramická deska, trouba, rychlovarná konvice, myčka na nádobí, pračka se sušičkou). V obývací části se poté nachází prostorné dvojlůžko a kožená sedací souprava se stolkem a skříní a dále í pracovní stůl s křeslem. Prostorná koupelna se sprchovým koutem a WC. Možnost parkovacího stání. K nastěhování začátkem srpna, po dohodě možno i dříve.

marketa77@yahoo.com; 776211662

Furnished 1 bedroom apartment, located on the 2nd floor with a lift. Availability to Andel metro is about 10 min. The area of ​​the apartment is 43.40 m2. The apartment is completly equipped with furniture and appliances. Kitchen is equipped with appliances (refrigerator, freezer, ceramic hob, oven, kettle, dishwasher, washing machine and dryer). In the living area is then a spacious double bed and a leather sofa with a table and wardrobes and a desk with a chair. Spacious bathroom with shower and toilet. Possibility of parking space. Ready to move in early August, upon agreement may be even earlier.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164832
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.