Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPetra Slezáka, Praha - Karlín

Petra Slezáka, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Byt v cihlovém domě 2+kk, 50m2, 1p./5. U metra Křižíkova. K nastěhování od 1.1.2012. Byt je po kompletní velmi zdařilé rekonstrukci v roce 2007 (nová dřevěná okna, rozvody, podlahy), topení je ústřední (nový plyn. kotel). Byt se skládá ze dvou pokojů, jídelním koutem, kuchyně, komory, koupelny s toaletou. Dům má novou střechu, komíny, nová okna, oplocená zahrada ve vnitrobloku. Klidná velmi žádaná lokalita v blízkosti zeleně s možností procházek podél Vltavy, nová cyklostezka z Karlína až do Dejvic. Karlín se stává velmi vyhlášenou čtvrtí Prahy. Spojuje v sobě všechny myslitelné výhody bydlení od blízkosti centra, přes vynikající dopravní infrastrukturu až po charakter prestižní lokality, která se dále intenzivně rozvíjí.

There is a flat 2+ kitchen corner on the first floor of block of flats in Petra Slezáka street in Prague 8. The apartment is located near the metro station Krizikova and close to city center. Available from 01/01/2012. The apartment is after a complete reconstruction in 2007 (new wooden windows, wiring, floors), the central heating (new gas boiler). The apartment consists of two rooms, dining area, kitchen, pantry, bathroom with toilet. The house has a new roof, chimney, new windows, fenced garden courtyard. A quiet and a desired location near the green with walks along the river, a new cycle from Karlin to city center. Karlin becomes a renowned district of Prague. It combines all conceivable advantages of living close to the center, through an excellent transport infrastructure, and the character of a prestigious location, which was further developed intensively.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166404
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.