Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyVe Smečkách, Praha - Nové Město

Ve Smečkách, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč


Nabízím čerstvě zrenovovaný prostorný byt 3+1+komora ve 2.patře (3.NP) krásně opraveného činžovního domu v centru Prahy, v těsné blízkosti Václavského náměstí. Jeden průchozí pokoj (cca 14,8 m2), dva oddělené (cca 18,5m2 a 20,5m2). Vybavení: kuchyňská linka, zabudovaná myčka, digestoř, možno dovybavit lednicí a pračkou; v koupelně vana, okno do vnitrobloku; samostatné wc, komora; parkety a moderní linoleum v dekoru dřeva; vybaveno osvětlením; vytápění plynovým kotlem; dům bez výtahu, po rekonstrukci; možnost za další poplatek pronajmout garážové stání v objektu s vchodem z ulice Krakovská, časem přímo průchod do domu. Pronájem minimálně na rok. Poplatky 400 Kč/osobu, převod energií na nájemníka (cca 3000,-). K nastěhování od 1.10.2012; v domě k dispozici ještě jeden byt stejné úrovně, volný od listopadu nebo dle dohody i dříve. Vratná kauce 1 měsíční nájem.

Recently renovated spacious 2-bedroom apartment in the 3rd floor of an old-style, beautifully restored apartment building in the very center of Prague, next to Wenceslas Square. One interconnecting room (approx. 14,8 sqm and 20,5 sq), two separated rooms (approx. 18,5 sqm and 20,5 sqm). Equipment: kitchen unit, built-in dishwasher, digestor (I can also provide fridge and washing machine if wanted), small balcony accessible from the kitchen; bathroom with a bath-tub, window oriented to the courtyard; the building without elevator. The possibility of renting a place in a parking garage for an extra payment. Charges 400 CZK per person, the energies assigned to the tenant. At least one year tenantry. One month rent as a deposit. Available in November or earlier by agreement, there is also one more flat in the building, same quality.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170652
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha86
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.