Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+1 • 19 m² bez realitkyJana Zajíce, Praha - Bubeneč

Jana Zajíce, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné5 700 Kč


Jde o SAMOSTATNÝ NEPRŮCHOZÍ POKOJ. Protože koncem února končí podnájem současné obyvatelce pokoje v bytě na Letné, která se po půlroce studijního pobytu v Praze vrací zpátky do Německa, hledáme od března někoho fajn, kdo by ji nahradil.

Jedná se o pokoj s výhledem do okrasné, zelené zahrady (kdo znáte skvělou kavárnu Alchymista, víte o jakou krásnou zahradu je řeč), s francouzským balkonem (ideální na vešení prádla - šňúry nainstalovýny, možno nechat či odepnout - v létě či pro kuřáky). Pokoj je zařízený: je tam postel (dřevěná postel pro jednoho či možno domluvit se na užívání přip. odkoupení matrace pro dva místo postele), skříň, velká lampa, křeslo, noční stolek s lampičkou, stůl, židle. Byt je světlý a prostorný, dvoupartrový, v každém patře vybaven wc a koupelnou. Pokoj se nachází v prvním (spodním) patře, kde je ještě jeden pokoj, kuchyně a koupelna s wc. V koupelně je pračka. Kuchyň je vybavená (velký stůl, židle, velký rozkládací gauč pro případné hosty či couchsurfing atd. dále spotřebiče: mikrovlnka, myčka, plynový sporák s troubou.

Byt je multikulturní, obýván dalšími čtyřmi mladými lidmi (3 holky, jeden kluk) z různých koutů světa: Nový Zéland, Rusko, Bělorusko, Kazachstán, skvělé na procvičování angličtiny (či ruštiny, příp. nj)! 3 ale se už ale dobře domluví i česky, takže pokud nemáte na cizí jazyky náladu, budou vám i tak rozumět. Vzhledem k tomu, že každý má svůj pokoj plus rozvržení bytu (prostrný, dvoupatrový), není třeba se obávat hluku - budete mít svůj klid, zároveň ale si chcete popovídat, máte s kým.

Jinak byt je skvěle situován, je kousek od Letenských sadů a Stromovky (v létě ideál na pokniky či sporty), zastávku od Hradčanské, na Staromák to pěšky trvá 20 min.

Cena: 5700 all inclusive.

We are looking for a flatmate from the beginning of march (for long period or two months, we also could accept couples) . The room is fully equipped, with view into a beautiful green garden, french balcony, 4 nice flatmates from all over the world. The flat has two floors, in each floor one bathroom. Big equipped kitchen with large couch (very comfy, may be used for visitors or couchsurfing). Great location - LETNÁ, close to the parks Letenské sady and Stromovka, 20 min walking distance from Staroměstské náměstí, close to metro Hradčanská. The price: 5700 all inclusive.

Feel free to contact me to ask the photos of the room. katerina.rihova@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173215
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha19
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.