Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 55 m² bez realitkyPodvinný mlýn, Praha - Libeň

Podvinný mlýn, Praha - LibeňMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Moderní, tichý, slunný byt 55 m2, 1+kk s malou terasou v osobním vlastnictví. Vlastní sklep 5 m2, výtah z garáže, v 1. patře cihlového domu v klidné rezidenční čtvrti v Praze 8, výhled na JZ. Kompletně zařízený byt, TV, UPC. Bytový areál Podvinný mlýn je oplocený, v zeleném parku, s ostrahou 24/24. Blízko metra. Garážové stání je za příplatek 1500 Kč přímo pod bytem, dostupné výtahem.

Budova je uprostřed zeleně, vedle říčky Rokytky, je zárukou příjemného a pohodlného bydlení s plnou občanskou vybaveností, v okolí (kvalitní školy, školka, lékařská zařízení, nákupní centra, sportoviště) a vynikající dostupností do centra města (Václavské náměstí - 30 minut), zastávka tramvaje 7 minut od domu, v pěším dosahu stanice metra Českomoravská trasa "B".

V předsíni, kuchyni a koupelně je dlažba, v hlavní místnosti plovoucí podlaha. Bezpečnostní vstupní dveře, úložné prostory atd. Dispozici bytu tvoří: ložnice/obývací pokoj s jižní orientací, kuchyň s kuchyňskou linkou na míru (sporák, digestoř, lednice), koupelna s toaletou, sprchovým koutem a pračkou. V předsíni se nachází vestavná skříň.

Modern quiet sunny apartment 55 m2, studio with a small terrace. Own cellar 5 m2, elevator from the garage, in a modern building. 1st floor, view to the SW. Fully furnished apartment, with TV, and UPC/Vodafone cable. The Podvinný mlýn apartment complex is fenced, in a green park, with 24/24 security. Walking distance from the subway station. Garage parking is for an additional 1500 CZK directly under the apartment, accessible by elevator.

The building is surrounded by parks, next to the river Rokytka. It is a guarantee of pleasant and comfortable living with all civic amenities in the vicinity (quality schools, kindergartens, medical facilities, shopping centers, sports) and excellent access to the city center (Wenceslas Square - 30 minutes), tram stop 7 minutes from the door, within walking distance of the metro station Českomoravská line "B".

There are tiles in the hall, kitchen and bathroom, floating floor in the main room. Security entrance door, storage space, etc. The layout of the apartment consists of: bedroom / living room with south orientation, kitchen with custom kitchen (stove, hood, refrigerator), bathroom with toilet, shower and washing machine. There is a built-in wardrobe in the hall.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu177743
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty autem
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Vysočany
🚶 572 m (7 min)
PoštaZásilkovna
🚘 1 401 m (4 min)
Obchod
🚶 718 m (9 min)
BankaFio, Sokolovská
🚶 782 m (9 min)
RestauraceKrčma v mlejně
🚶 252 m (3 min)
LékárnaClinicum
🚶 650 m (8 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 624 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 730 m (9 min)
SportovištěLanové centrum Proud
🚶 449 m (5 min)
Hřiště
🚶 360 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.