Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyJordana Jovkova, Praha - Modřany

Jordana Jovkova, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Od 1.července 2012 nabízím k pronájmu slunný byt 2+kk s výhledem na jih v ulici Jordana Jovkova o celkové výměře 42m2 ve 2. patře panelového domu s výtahem v Praze 4- Modřanech. Byt je ve velmi dobrém stavu, původní jádro s novými zařizovacími předměty a novou kuchyňskou linkou. Plastová okna, na podlaze všude plovoucí podlaha, ústřední vytápění dálkové, úložné prostory na chodbě a komora přímo v bytě. Nízké měsíční poplatky 3 200,-Kč.

Vybavením bytu je kuchyňská linka (nová), vestavěná skříň 3ks(původní zařízení), sprchový kout se závěsem PVC, umyvadlo 1ks(nové), WC 1ks(nové), baterie 3ks(nové), otopné radiátory 2ks, domovní schránka 1ks, domácí telefon 1ks, vodoměr 2ks, osvětlovací těleso 6ks, regulační ventil topení 2ks

Součástí jednotky je veškerá její vnitřní instalace (potrubní rozvody vody, topení, elektroinstalace odpady apod.

Pokoj č.1 má položenou novou plovoucí podlahu tak i pokoj č,2 a předsíň. V předsíni je nová šatní odkládací stěna, na WC a v koupelně je položeno nové PVC. V koupelně je nová skříňka s umyvadlem a výtok. baterií (nové). V kuchyni je osazena nová kuchyňská linka (150cm) včetně el. nerez dvojvařiče, nerezové rychlovarné konvice, pracovní desky, dřezu nerez a výtokového ventilu (vše nové). Byt je dále vybaven televizorem LCD zn. Samsung, úhlopříčkou. 82 cm(nové), ledničkou Candy (nové) a přípojkou na automatickou pračku. V pokoji č.1 je rozkládací čalouněná sedačka(červené barvy), stolek pod televizí, stojací lampa, nový stůl a 4 kovové chromové židle, nová obývací stěna. V druhém pokoji jsou dva nové prádelníky a dále 1 gauč, 1 křeslo, 1 stolek, vše starší nábytek. Celý byt je nově vymalován.

Příjemná lokalita v blízkosti zeleně a zároveň s dobrou dostupností do centra (15 minut na metro Kačerov. Občanská vybavenost v místě- poliklinika, obchody, restaurace, pošta, Modřanský park, MŠ, ZŚ. V Okolí nemovitosti najdete Česká spořitelna (100m), lékárna (100m), pošta (200m), bankomat KB (200m), soukromé gymnázium (300), zastávky MHD (100m

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178178
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.