Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 96 m² bez realitkyNárodní, Praha - Staré Město

Národní, Praha - Staré Město
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby200 Kč


Pronajmeme byt na magickém místě na Národní třídě. Krásný, nezařízený 2 + kk + komora pro pračku + šatna, o celkové velikosti 96 m2 v secesním domě s výhledem na gotický kostel sv. Martina. V bytě je kuchyňská linka s myčkou, sporák se sklokeramickou varnou deskou a lednice. Byt je velmi tichý (orientovaný do klidné Martinské ulice), a přece v samém centru Prahy; za 1 minutu dojdete k metru, do obchodního domu MY-TESCO se supermarketem potravin (což je v centru Prahy neocenitelnou výhodou), nebo na Havelský trh s čerstvou zeleninou a ovocem. K dispozici ADSL připojení k internetu, sklep 8 m2 a možnost parkování. Byt je po celkové rekonstrukci, se zachovalými původními secesními detaily. Volný od 20. března 2012. Nájem: 16900 Kč měsíčně + poplatky 200 Kč/osoba + elektřina.

We rent a flat located on a magic spot on the Národní třída. A beautiful, unfurnished flat (2 + kk + a room for a washing machine + a changing room), 96 square meters with a view onto a Gothic chruch of St. Martin. As for the equipment of the flat, there is a fitted kitchen with a dishwasher, a glasceramic cooker and a fridge. The flat is very quiet (oriented at the noiseless Martinská ulice), and at the same time in the centre of city; you can reach an underground within 1 minute or go shopping into the My-TESCO department store with a food supermarket (that's a priceless advantage in the heart of Prague), or to the market on the Havelský trh with fresh fruit and vegetables. ADSL Internet connection also available, as well as a cellar (8 square meters) and an oppurtinity to parking. The flat has undergone an overall reconstruction recently, but there are original Art Nouveau details maintained. The flat is free for moving in since March 20. Rent: 16.900 Kč + fees 200 Kč/per person + bill for electricity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179479
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha96
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.