Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 131 m² bez realitkyU starého hřbitova, Praha - Josefov

U starého hřbitova, Praha - JosefovVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč


Půdní mezonet s krásným výhledem na střechy Starého Města a na Starý židovský hřbitov o rozloze 131 m2. Velmi vkusně zařízený byt 3+kk, ložnice, obývací pokoj a jídelna s kuchyní. Na podlahách jsou dubová prkna. Koupelna se sprchovým koutem s teakovým roštem, pračka. WC samostatně. Vytápění elektrickým kotlem. Byt se nachází ve 3. patře činžovního domu bez výtahu. Na patře je k dispozici sklepní kóje 3m2. Nájemné 18.000,- Kč včetně energií a poplatků (za jednu osobu). Možnost pronajmutí garáže v hotelu Intercontinental. Ihned k nastěhování.

Very nice, 131 sqm spacious attic apartment with a beautiful view of roofs of Old Town and of Jewish cemetery. Fully furnished one bedroom apartment, separated living room and dinery room with a kitchen. Wooden floor. Bathroom with shower and washing machine. Toilet separately. Central electrical heating. The apartment is located on the 3rd floor without lift, in a nice brick building. On the same floor, there is a storage room about 3 sqm available. Extremly attractive location near by Parizska street. Metro stration Staromestska about 5 min walking. Rent CZK 18.000,- included all utilities for one person. With possibility to rent a garage in nearby Hotel Intercontinental. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180362
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha131
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.