Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m²Bítovská, Praha - Michle

Bítovská, Praha - MichleMHD 3 minuty pěšky • Sklep 1 m² • Lodžie 7 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby5 194 Kč
+ Poplatky za energie1 800 Kč
+ Vratná kauce54 000 Kč


Pracujete kolem Budějovické, chcete chodit do práce pěšky, mít to kousek do centra a bydlet v čistém světlém bytě s pracovnou?

Tak už dál nehledejte. Tento byt je právě pro vás. Navíc ušetříte peníze, protože nebudete platit žádnou provizi realitce.

Byt se nachází hned u metra Budějovická, takže odsud budete moct podnikat krásné procházky přes Pankrác na cyklostezku podél řeky nebo chodit plavat na bazén v Podolí.

Nedaleko je velké obchodní centrum Arkády Pankrác se spoustou obchodů a restaurací, kousek od domu je Billa otevřená do 22:00, posilovna Fitinn otevřená od 6:00 od rána do půlnoci a další příjemné restaurace - Antal, Kolkovna, ILF a Na kopečku. Takže zde budete mít příjemný životní styl a do centra města to budete mít jenom pár minut.

Jestli navíc pracujete na centrále České spořitelny, Raiffeisenbank, ČEZu nebo O2, tak budete moct chodit do práce pěšky.

Samotný byt je světlý, čistý, s hezkým výhledem, s velkou kuchyní pro pohodlné vaření a koupelnou v příjemných neutrálních barvách. Má hned dvě komory, kam si budete moct uložit i velké věci. Nejvíce ho ocení pár, který potřebuje mít doma velkou pracovnu.

Tak neváhejte a přijďte se podívat.

PS1: Kauce je vyšší proto, že nabízíme možnost dřívější výpovědi nájemní smlouvy ze strany nájemníka s jednoměsíční výpovědní dobou výměnou za odstupné ve výši jednoho měsíčního nájemného.

PS2: Páníčci a paničky pejsků a kočiček najdou svým miláčkům nový domov snáz nejspíš někde jinde.

PS3: Energetickou třídu G uvádíme jenom z důvodu, že nemáme k dispozici průkaz energetické náročnosti budovy.

Work close to Budejovicka? Would you like to walk to work while living so close to the city center in bright and cosy apartment with home office room?

Well look no further. This place is just for You. AND YOU WILL PAY NO COMMISSION TO THE REAL ESTATE AGENCY!

The apartment sits right next to Bujedovicka Metro station. From here its only short stroll to Pankrac and riverfront bike trails as well as Podoli Swimming Centre.

Panckac Arcades shopping mall is located nearby with plenty of shopping and dinning options. Grocery store Billa is also nearby by and so is Fitinn Fitness centre all of which makes this locations so suitable for your leisurely lifestyle.

Another bonus of this fantastic location is its proximity to many administrative buildings as well of headquarters of various large organisations including Raiffeisenbank, O2, CEZ and Ceska sporiterlna and others – if you work in one of them, you can just walk to work every day.

The apartment offers pleasant views, large kitchen and bathroom completed in very pleasant colour schemes throughout. There are two large storage rooms for all those “too large” items to store in conventional cupboards and wardrobes.

This place is ideal for couple that requires large and functional home office space.

So come on in and do not miss out.

PS1: The deposit ("kauce") is higher because we offer the option of earlier termination of the lease contract by the tenant in exchange for a "earlier good bye fee" of one monthly rent.

PS2: Owners of dogs and cats will easier find home for their darlings elswhere.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu815374
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha75
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 1 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBudějovická (ul. Vyskočilova)
🚶 273 m (3 min)
PoštaPraha 46
🚶 662 m (8 min)
Obchodřeznictví
🚶 360 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 381 m (5 min)
RestauraceTom Yam P
🚶 220 m (3 min)
LékárnaPharmacentrum DBK
🚶 385 m (5 min)
ŠkolaZŠ Praha 4, Bítovská
🚶 229 m (3 min)
Mateřská školaEliáš
🚶 563 m (7 min)
SportovištěBalance Club Brumlovka
🚶 662 m (8 min)
Hřiště
🚶 161 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.