Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyBřeziněveská, Praha - Kobylisy

Březiněveská, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Slunný byt 2+kk Praha 8, Kobylisy, Březiněveská 1853/27

Novostavba na rohu ulic Březiněveská a Pakoměřická. Byt o velikosti 68 m2 – obytná místnost, ložnice, chodba, koupelna, WC, 2x balkon, 2. nadzemní podlaží. Orientace bytu - východ, jih, západ. Orientace velkého balkonu na jihozápad (u obytné místnosti s kuchyňským koutem), orientace malého balkonu na východ (u ložnice).

Základní nájemné – 14000,- Kč/měsíc. Poplatky - 3000,-Kč/měsíc jsou zálohové, budou vyúčtovány dle skutečné spotřeby. Vlastní měřidla spotřeby médií (voda, elektřina, teplo). Smlouva o dodávkách el. energie bude převedena na zájemce.

Byt volný k nastěhování. Ideální pro 1 až 2 osoby. Preferován dlouhodobý pronájem, nekuřáci, bez zvířat, děti starší.

Bezpečnostní vstupní dveře do bytu. Podlahy dřevěné plovoucí. Dřevěná Euro okna francouzská, se žaluziemi. Datové rozvody - lze aktivovat internet a TV. Vybavení bytu zcela nové - kuchyňská linka na míru, sklo-keramická varná deska Bosh, multifunkční elektrická trouba a vestavěná myčka Electrolux, mikrovlnná trouba. V ložnici vestavěná šatní skříň šíře 3 m. Na chodbě vestavěná šatní skříň, včetně botníku a zrcadla, vše na míru. Koupelna a WC vybaveno sanitou Laufen a Hans Grohe. V koupelně 2 umyvadla, zrcadlo, vana, podlahové topení, topný žebřík a závěsná skříňka.

Dům - kolaudace květen 2011, zděný, zateplený, čtyřpatrový, výtah, klidná lokalita ve staré vilové zástavbě, obklopen zelení.

Parkování v okolí domu bez problémů (parkovací zóny).

Lokalita domu je jednou z ekologicky nejlépe hodnocených oblastí Prahy pro bydlení. Veškerá občanská vybavenost a služby v blízkém dosahu. Výborné restauranty v docházkové vzdálenosti. Výborné možnosti pro sport - nové cyklostezky v blízkých přírodních rezervacích (Ďáblický háj, Čimický háj), tenisová hřiště, beachvolejbalové hřiště a koupaliště v docházkové vzdálenosti v blízkém okolí. Dopravní dostupnost - pěší chůzí metro C stanice Kobylisy 3 minuty, 5 tram. linek (č. 3, 10, 17, 24) 1-2 minuty. Spojení do centra – např. Václavské nám. - metrem 10 min, tram 20 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180426
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.