Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 100 m² bez realitkySochařská, Praha - Bubeneč

Rezervováno
Sochařská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby360 Kč


Přímý majitel nabízí (bez provize) k pronájmu byt 3+1 s malým balkonem, 100,1 m2, Praha 7-Bubeneč, ul. Sochařská 13. Jde o spíše krátkodobý pronájem. Jedná se o byt 5let po kompletní rekonstrukci. Nachází se ve 2.np. zrekonstruovaného cihlového domu s novým výtahem, má 4 samostatné neprůchozí pokoje.(dispoziční uspořádání je ve fotkách) Obývací pokoj a ložnice jsou orientovány na východ, dětský pokoj a kuchyň na západ do dvora. Byt se nabízí jako částečně zařízený. K dispozici kuch.linka s lednicí, elektrickou multifunkční troubou, sklokeramickou varnou deskou a skříně. V koupelně je vana,WC je umístěné v samostatně,v koupelně,na WC, v hale a v kuchyni je vyhřívaná podlaha. Na podlahách keramická dlažba, v pokojích parkety. Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem s týdenní regulací teploty, Možnost tel. přípojky a internetu UPC.Parkování v ulici na karty, 100m Stromovka,dětská hřiště,200m škola,školka,Billa a tram do centra(jede 8min.) Cena 16.400 + 360kč/os.(voda a služby) + el. a plyn dle spotřeby.Volné ihned.

Direct owner offers (without commissions) for rent apartment 3 +1 with a small balcony, 100.1 m2, Prague 7-Bubeneč, Sochařská 13.I prefer rather short term rental. It is a flat located in 2nd floor, 5 years after complete reconstruction in a renovated brick building with new lift, has 4 separate rooms. (layout arrangement is in the photos) Living room and bedroom are oriented to the east, a children's room and kitchen to the courtyard to the west. The apartment is offered as partly furnished. There is a kitchen unit with refrigerator, electric multifunction oven, ceramic hob and cupboards available. The bathroom has a bath, toilet is located separately. The hall, kitchen, bathroom and toilet have heated floor made of ceramic tiles, in the other rooms is a parquet floor. Heating and hot water by gas boiler with its own weekly temperature control, there is the possibility of telephone connections and Internet UPC. Parking on the street with a resident card, 100m Stromovka park, playground, 200m school, kindergarten, supermarket Billa and tram to the center (it takes 8min) The price is 16,400czk plus 360czk per person (water and services) + el. and gas according to consumption. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180840
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.