Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyPilcova, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj

Pilcova, Modřice - Modřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem vybaveného bytu s dispozicí 2+kk. Podlahová plocha: 53 m2. Byt se nachází v 3. podlaží cihlového domu bez výtahu.

Okamžitě k dispozici.

Měsíční nájemné: 8500 + inkaso 3000 Kč (pro dvě osoby).

Plochy jednotlivých místností: obývací pokoj 19,09 m2, kuchyň 8,3 m2, pokoj 15 m2, koupelna s WC 6,5 m2, předsíň 4,1 m2.

V kuchyň vybavena novou kuchyňskou linkou na míru s vestavěnými spotřebiči - horkovzdušná trouba, elektrická varná deska, myčka. K dispozici je také mikrovlnná trouba a lednice. Obývací pokoj vybaven kuchyňským stolem s židlemi, knihovnou, sedačkou a konferenčním stolkem, ložnice postelí, dvěma vestavěnými skříněmi, předsíň vestavěnou skříní s botníkem. V koupelně je osazena rohová vana, vestavěné skříně a pračka. Podlahy jsou plovoucí lamino v kuchyni, chodbě a obývacím pokoji, v ložnici jsou parkety. Topení je řešeno vlastním kondenzačním kotlem, včetně termostatu. V okolí domu je plná občanská vybavenost včetně pošty a nákupního střediska Olympia. Výhodou lokality bytu je výborná dopravní dostupnost, včetně MHD, vlaku, autobusu a dálnice. Parkovat lze na parkovišti u domu.

Rent furnished two room apartment with floor area: 53 m2. The apartment is located in the 3rd storey brick building with no elevator.

Immediately available.

Monthly rent: 8500 + 3000 CZK (for two).

Areas of the rooms: living room 19.09 m2, 8.3 m2 kitchen, bedroom 15 m2, bathroom with WC 6.5 m2, 4.1 m2 hall.

The kitchen features new custom kitchen with appliances - oven, electric hob, dishwasher. There is also a microwave and refrigerator. The living room features a kitchen table with chairs, bookcase, sofa and coffee table, bedroom with beds two built-in wardrobes, hallway with wardrobe and shoe cabinet. The bathroom is fitted with corner bath, wardrobes and washing machine. Laminate floors are floating in the kitchen, hallway and living room, bedroom with parquet. Heating is solved by own condensing boiler, including the thermostat. Around the house is full of amenities, including mail, for example, a shopping center Olympia. The advantage of location of the apartment is excellent road access, including public transport and highway. You can park in the parking lot at the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181014
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.